6 septembrie, Lună plină în Pești. Semnificația viselor pe care le ai în această perioadă

0 3

Nu este o perioada mai potrivita decat aceasta sa te pui la punct cu somnul. Pe 6 septembrie 2017, Luna plina se afla in Pesti – constelatia cea mai conectata cu visele, intuitia si vocea interioara. Spre deosebire de alte Luni pline, care intaresc conexiunile noastre cu ceilalti, luna plina din Pesti ne ajuta sa intarim conexiunea cu noi insine, daca si permitem acest lucru. In acelasi timp, insa, Luna plina scoate la iveala toate emotiile noastre, chiar si cele mai dureroase, motiv pentru care este posibil sa devenim sentimentali, sa avem senzatia ca sutem pe marginea prapastiei sau chiar sa varsam si cateva lacrimi.

Cel mai bun antidot este sa constientizezi sentimentele care te cuprind. Nu incerca sa scapi de ele sau sa le ignori pentru ca scopul lor este sa te ajute sa manifesti o viata pe care o iubesti. Aminteste-ti ca atunci cand ne permitem sa fim vulnerabili, in acel moment suntem cu adevarat deschisi la schimbare. Cei nascuti in Pesti simt cel mai puternic aceasta senzatie ca si Racii care sunt condusi de Luna. Insa, toate semnele zodiacale vor resimti efectele Lunii pline in Pesti si daca stii la ce sa te astepti atunci iti vei maximiza potentialul de a face o schimbare, de a manifesta teluri sau sa evoluezi in cea mai buna varianta a ta.

In plus, luna plina in Pesti ne face sa ne indreptam atentia spre persoanele care ne fac sa ne simtim impacati cu noi insine. Este posibil sa te trezesti ca vrei sa reiei legatura cu in vechi prieten, sa vorbesti la telefon cu un bunic sau sa-ti faci timp sa onorezi conexiunile si oamenii datorita carora esti cine esti acum si cine speri sa devii.

Pestii sunt una dintre cele mai metafizice constelatii si multi oameni au avut vise profetice in timpul lunii pline aflate in Pesti. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fii atent la tot ceea ce visezi, inclusiv la simbolismul fiecarui vis pentru ca te pot ajuta sa mergi in directia potrivita in viata reala.

Iata cateva dintre cele mai comune simboluri care pot aparea in visele din aceasta saptamana.

Daca visezi un avion…

Cauti sa scapi de undeva – „inchisoarea” poate sa nu fie neaparat fizica. Te-ai putea simti coplesit de rutina zilnica si cauti o „evadare” spirituala, indiferent ca este vorba despre meditatie sau incercarea de a te conecta cu o forta mai inalta.

Daca visezi ca faci sex…

Este un semn ca vei obtine curand ce vrei (nu neaparat din punct de vedere sexual) din partea cuiva. Insa daca partida de amor este neplacuta atunci s-ar putea sa fii nevoit sa infrunti ceva ce nu doresti si cea mai buna modalitate este sa iei taurul de coarne.

Daca visezi ca evadezi…

Este un vis obisnuit: esti prins, alergi si incerci sa gasesti o cale de scapare. Visul simbolizeaza nodurile complicate care te tin blocat in prezent. Si ce se intampla daca esti prins in vis? Cineva incearca sa te tina pe loc. Este timpul sa descoperi despre cine este vorba.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

loading...