Acestor zodii li se vor împlini toate visele până la finalul anului

0 29

 

Astrologii prevad numai lucruri bune pentru zodiile de mai jos. Lor li se vor implini toate visele pana la finele anului.
BERBEC
Nativii acestei zodii au o dorinta greu de stapanit, si aceea este detinerea puterii. Ai un puternic simt al conducerii si cel mai bine tie se potriveste postura in care tu iei deciziile. tii bine in frau micuta afacere care tocmai s-a pus pe picioare, si faptul ca tu esti propriul tau sef, iti ofera o mare incredere de sine.
Esti incapatanat si ambitios, nu iti lasi niciodata un plan neterminat, mai ales daca ti-ai propus sa termini acel lucru. iti doresti perfectiune cand vine vorba de persoana ta,vrei sa fii vazut drept cel mai bun,si nu accepti o infrangere. Ghicitoarea observa in viitorul tau un mare noroc,un vis implinit,ceva ce te va incanta,si aceasta bucurie iti va aduce mult succes.
LEU
Ai visat de mic la acea iubire, dar nu ai putut s-o impartasesti deoarece erati prieteni, si unii foarte buni. Va ajutati reciproc si va incurajati la orice pas, erati ca fratii, pana cand ai simtit ca si acea persoana are ceva pentru tine,o arata prea des.
Dar nici atunci nu ati putut sa va aratati afectiunea unul pentru celalalt, ce-ar fi spus prietenii vostri ? Daca ati fi stricat o prietenie ce ar dura ani? Asa ca ati continuat sa iesiti cu alte persoane, pentru care poate ati simtit ceva, poate nu.
Cert este ca dragostea dintre voi nu a disparut nici pana in momentul de fata, ea inca este acolo. si daca pana acum nu ati reusit sa formati un cuplu, de acum incolo veti avea cea mai frumoasa relatie vazuta, una nascuta din prietenie. O relatie care va v-a schimba vietile cu totul!

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata