Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, rămâne sub control judiciar

0 66

 

Curtea de Apel Constanţa a respins, marţi, solicitarea revocării măsurii controlului judiciar formulată în cazul arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, în dosarul ”Nazarcea”, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.
Curtea de Apel Constanţa a respins cererea de revocare a controlului judicar şi a decis menţinerea măsurii pe o perioadă de până la 60 de zile, cu începere de la data de 12 septembrie.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Mediafax.

Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie este acuzat, în dosarul ”Nazarcea”, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.