AȘA FACI CEL MAI BUN STUFAT DE MIEL

AȘA FACI CEL MAI BUN STUFAT DE MIEL

Stufatul de miel este nelipsit de pe masa de Paști. Se prepară ușor, cu ingrediente sănătoase și la îndemână. Iată o rețetă extraordinară a acestui preparat!

INGREDIENTE
• 750 g carne de miel cu os
• 8 legaturi ceapă verde
• 5 legaturi usturoi verde
• 2 linguri bulion
• 100 ml ulei
• 1 lingurita condimente pentru miel
PREPARARE
1. În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel. Se scoate si, în acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt.
2. Dupa ce s-au înmuiat, se presara condimentele pentru miel şi oaie si bulionul desfacut cu atâta apa cât sos se doreste a avea în final. Se lasa sa dea un clocot.
3. Într-un vas de cuptor, se aseaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Abonează-te la noutăți

Articole asemănătoare