Casa Regală, detalii cu privire la parastasul de 40 de zile de la moartea Regelui Mihai

 

Biroul de presă al Casei Regale a transmis , luni, un comunicat în care oferă detalii cu privire la parastasul de 40 de zile de la decesul Regelui Mihai.
„Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la ora 12, Familia Regală va lua parte la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I al României.
Slujba va fi oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeșului și Muscelului și va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală și Regală de la Mânăstirea Curtea de Argeș. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale.
Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul va fi însoțit de un sobor de preoți de la Mânăstirea Curtea de Argeș și din eparhie, având în frunte pe starețul mânăstirii, părintele Caliopie. De asemenea, vor lua parte la slujbă un grup de maici de la Mânăstirea Pasărea și de la Mânăstirea Țigănești”, arată comunicatul remis AMPress.
„Toți cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniți. La rugăciunea de la mormânt va avea acces doar Familia Regală”, informează Casa Regală.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.