Ultimate magazine theme for WordPress.

Caz șocant: O tânără a fost ”îmbălsămată de vie” în timpul unei operații

0 122
This poll has ended (since 16 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

 

Ekaterina Fedyaeva, o rusoiaca in varsta de 28 de ani a fost ”imbalsamata de vie” in timpul unei operatii. Femeia era supusa unei operatii de inlaturare a chisturilor ovariene, insa medicii i-au administrat accidental formol, substanta utilizata si pentruconservarea cadavrelor.
La scurt timp dupa operatie femeia a inceput sa se planga din cauza durerilor groaznice, iar dupa 14 ore aceasta a murit. Conform The Verge formolul contine in proportie de 40% formaldehida. ”Daca i-a fost administrata o intreaga punga de formol chiar nu stiu cum a trait 14 ore,” a declarat Caleb Wilde, directorul unei case funerare din Pennsylvania.
Conform unor surse, spitalul ar fi utilizat formolul pentru a dezinfecta instrumentele chirurgicale. Formaldehida schimba tesutul la un nivel molecular pentru ca bacteriile sa nu se mai poata hrani cu tesuturile. In cazul femeii din Rusia, inima ar fi pompat formolul prin artere si catre intregul corp. ”Nici nu imi pot imagina cat de dureroasa a fost senzatia,” a declarat Wilder.
sursa: descopera.ro și sanatate.bzi.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata