Ce îţi aduce anul Câinelui de Pământ, în funcție de zodie. Sănătate, bani, dragoste

 

Noul an chinezesc va începe pe 16 februarie şi se va afla sub influenţa Câinelui de Pământ. Anul va aduce cu sine numeroase schimbări pentru aproape toate zodiile, iar accentul se va pune pe evoluţie şi răbdare.

Şobolan (1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
BANI: Ambiţiile tale sunt foarte mari, la fel şi planurile. Din februarie, vei începe să munceşti mai mult pentru carieră şi vei fi mai economă. În prima jumătate a anului, nu te aşteaptă cheltuieli foarte mari, însă trebuie să ai grijă la cum gestionezi fiecare leu pe care îl câştigi. Trebuie să fii foarte chibzuită, asta dacă nu vrei să te îndatorezi mai mult decât poţi duce.
DRAGOSTE: Anul Câinelui de Pământ va fi unul destul de tumultuos pentru tine. S-ar putea să te desparţi şi să te împaci cu acelaşi partener de câteva ori, lucru pe care la început îl vei lua ca pe o glumă, iar apoi îţi vei da seama că totul a fost serios. Păstrează-ţi mintea limpede, dacă nu vrei să cazi sub vraja unui personaj îndoielnic.
SĂNĂTATE: Vei avea bătăi de cap în primele luni ale anului, deoarece unele afecţiuni pulmonare din trecut s-ar putea agrava. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te tratezi corespunzător. Renunţă la sfaturile unor prieteni, care insistă să te trateze după ureche. Du-te la doctor!
Bivol (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
BANI: Plănuieşti câteva investiţii care să îţi aducă venituri suplimentare. Totuşi, anul Câinelui de Pământ nu este cel mai bun pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Poate ar trebui să apelezi şi la sfatul unor profesionişti, înainte de a lua o decizie. Dacă încă nu eşti hotărâtă să investeşti, poate ar fi mai bine să economiseşti banii, căci nu se ştie când vei avea nevoie de ei.
DRAGOSTE: Nu eşti genul de persoană care să stea singură prea mult timp, mai ales acum, când anul Câinelui de Pământ ţi-a pregătit o surpriză de proporţii. Mai devreme sau mai târziu, îţi vei găsi alesul inimii, cu care te vei înţelege de minune încă din prima clipă. Cele mai mari şanse de a-l întâlni sunt în vară.
SĂNĂTATE: La capitolul acesta, trebuie să ai un regim de viaţă echilibrat, căci anul Câinelui este unul destul de solicitant. Va trebui să ai grijă la modul în care te odihneşti şi să îţi revizuieşti planul alimentar. Ar fi perfect să renunţi la câteva din alimentele nesănătoase pe care obişnuieşti să le consumi.

Tigru (1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
BANI: Apar noi oportunităţi în carieră, cărora nu este indicat să le dai cu piciorul. Încearcă să fii cât mai prezentabilă şi mai competentă, pentru a reuşi să îţi învingi rivalii. Nu uita că succesul se obţine prin multă muncă şi pasiune, dar, în acelaşi timp, e nevoie de răbdare pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.
DRAGOSTE: Dacă anul trecut nu a fost unul prielnic pentru tine, acum ai posibilitatea să evoluezi pe plan sentimental. E posibil să îţi oficializezi relaţia şi să fii dispusă să îţi asumi mai multe responsabilităţi. De asemenea, pentru ca viaţa amoroasă să intre pe făgaş mulţumitor, încearcă să fii mai deschisă comunicării.
SĂNĂTATE: Există mai multe probleme de sănătate care te chinuie de ceva vreme, însă nu îţi place să te plângi celorlalţi. Preferi să suferi în tăcere şi nici nu vrei să mergi la medic. Ţine minte că nu este normal să te complaci în această situaţie şi să iei calmante după ureche, ca să te simţi mai bine.

Iepure (1963, 1975, 1987, 1998, 2011)
BANI: În general, perspectivele sunt pozitive, cu toate că vor exista şi perioade tensionante, generate de un conflict referitor la bani. Poate ai impresia că ai dreptate, însă trebuie să fii mai atentă la persoanele cu care intri în contact şi la modul în care li te adresezi. Anul Câinelui de Pământ te va îndemna să fii mai generoasă şi mai tolerantă.
DRAGOSTE: Dacă eşti într-o relaţie de multă vreme, există posibilitatea ca tu şi partenerul să faceţi următorul pas. Totuşi, acest lucru se va întâmpla numai dacă veţi reuşi să vă păstraţi intensitatea relaţiei de la început. Altfel, totul se poate termina brusc, fără prea multe explicaţii.
SĂNĂTATE: Dacă până acum nu ţi-ai făcut griji la capitolul sănătate, s-ar putea ca, din primăvară, să dezvolţi o sensibilitate la un anumit organ. Poate fi vorba de ficat, pancreas sau chiar de inimă. Fii atentă la situaţiile stresante şi încearcă să te mai relaxezi din când în când. Nu ţi-ar strica o gură de aer proaspăt!

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.