Ce surprize pregătesc astrele pentru toate zodiile toamna aceasta

0 6

Află care sunt cele mai importante evenimente astrale toamna aceasta și ce surprize vor avea zodiile. Pentru fiecare dintre ele există câteva zile pe care trebuie să le noteze în calendar. Iată ce îți pregătesc astrele!
Zodiile favorizate în această toamnă sunt cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi de Apă (Rac, Scorpion și Pești), care beneficiază din plin de dragoste şi de atenţie sporită din partea tuturor. Ele vor fi primele care vor reuşi să îşi ducă la îndeplinire dorinţele vechi, legate de căsnicie, de familie sau de carieră.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) caută echilibrul emoţional, se înconjoară de prieteni şi trec mai uşor peste zilele mohorâte, iar nativii cu semne de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt şi ei prinşi în vârtejul grijilor pe care le aduce prima parte a toamnei, dar se bucură apoi de roade bogate în urma muncii lor.
Zodia Berbec
Cele mai importante momente astrale

5 septembrie – Mercur își încheie mișcarea retrogradă și se întoarce la mersul lui direct în zodia Leului, ceea ce va fi de bun augur și pentru zodia ta. Începe o perioadă bună pentru carieră sau pentru afaceri, pentru economii și pentru investiții în folosul familiei.

5 octombrie – Luna plină sosește în zodia ta și, timp de aproape o săptămână, te va ajuta să faci curățenie… pe toate planurile. Este momentul prielnic pentru a scăpa de vechituri și de obligații care te împovărează și pentru a lăsa în urmă amicii profitori.

Zodia Taur toamna aceasta
Cele mai importante momente astrale

20 septembrie – Venus, astrul guvernator al zodiei tale, va ajunge în semnul Fecioarei unde va avea o influență benefică asupra destinului tău. Poate apărea schimbări la care nu te așteptai, dar care te vor ajuta să își definești mai bine dorințele și planurile de viitor și să capeți ceea ce dorești.

4 noiembrie – va fi Lună plină în Taur, un moment marcat de dragoste și de echilibru, de fericire conjugală și împliniri sufletești. Va începe o perioadă în care viața va fi mai tihnită și te vei bucura de tot ceea ce îți poate oferi mai frumos o familie unită.

Zodia Gemeni
Cele mai importante momente astrale

5 septembrie – Mercur, astrul cel mai important pentru zodia Gemenilor, își încheie mersul retrograd în Leu și revine la traseul lui direct. Această schimbare este deosebit de importantă pentru viața sentimentală a Gemenilor, mai ales dacă au avut probleme în ultimele luni.

14 octombrie – Venus va intra în zodia de Aer a Balanței, având o influență semnificativă și asupra Gemenilor. Ea marchează începutul unei perioade favorabile, în care se pot împlini noi dorințe și se pot face alegeri inspirate în mediul profesional.

Zodia Rac
Cele mai importante momente astrale

6 septembrie – va fi Lună plină în Pești, un moment prielnic pentru nativii Raci, care vor putea încheia cu succes o activitate obositoare. Mulți Raci vor pune capăt unei etape sau unei perioade mai dificile și se vor orienta către activități și planuri noi, mult mai profitabile și ușoare.

17 octombrie – tranzitul lui Mercur în Scorpion poate fi benefic Racilor toamna aceasta din punct de vedere financiar. La mijlocul toamnei, vor avea mai multe ocazii să găsească un loc bun de muncă, să facă o afacere nouă sau să adune bani pentru zilele dificile de iarnă.

Zodia Leu
Cele mai importante momente astrale

5 septembrie – Mercur își încheie mersul retrograd și revine pe traiectoria lui directă în zodia ta, ceea ce va aduce multe avantaje și beneficii imediate. Până la mijlocul lunii septembrie, ai șanse mari să recuperezi banii cheltuiți în vară și să începi iar să faci economii.

5 octombrie – Luna plină care sosește în această zi în Berbec este de bun augur pentru nativii Lei care caută dragostea sau care vor să se întoarcă la o iubire pierdută. Va urma o perioadă lungă cu seri romantice și cu întâlniri pline de pasiune, pentru cei care știu să dăruiască dragoste.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

loading...