Cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale

Cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale

 

Frica este o emoție puternică și nimeni nu este imun la ea. Unii nativi se tem să nu fie respinși sau certați, pe când alții urăsc confruntările și le este frică să nu fie părăsiți.
Berbec
Cei născuți în perioada 21 martie – 19 aprilie sunt foarte loiali și au foarte mulți prieteni. Nativii Berbec sunt dezamăgiți atunci când oamenii din jur nu se ridică la nivelul lor și cei mai mulți trăiesc cu teama că își vor pierde prietenii cei mai dragi.

Taur
Dacă știi pe cineva născut între 20 aprilie și 20 mai, este posibil să fi observat că se bucură de confort și stabilitate. O persoană născută sub acest semn zodiacal este dispusă să dea mereu o mână de ajutor. Teama cea mare a Taurilor este că favorurile nu le vor fi returnate.

Gemeni
Nativii Gemini sunt cunoscuți ca cei mai productivi din zodiac. Oamenii născuți sub acest semn fac tot ce le stă în putință să fie perfecți și se tem că nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare.

Rac
Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face cuiva născut între 21 iunie și 22 iulie este să-l respingi. Racul este sensibil, iar el se definește prin relațiile cu cei din jur.

Leu
Nativii Leu se tem să nu fie ignorați de cei dragi și să nu fie umiliți în public. Persoanele născute sub acest semn astral au nevoie de atenție și de confirmări permanente.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Articole asemănătoare