Cele mai mari frici ale zodiilor

Cele mai mari frici ale zodiilor

Nu e om care sa nu aiba vreo fobie. Astrologii au studiat fricile in functie de zodie si au alcatuit o lista cu cele mai comune temeri ale nativilor fiecarei zodii in parte.

Iata, asadar, care sunt cele mai mari frici in functie de zodie.

Berbec

Berbecul este un semn foarte activ si rar vei vedea un Berbec stand degeaba. Luptatori din fire si foarte dinamici, Berbecii au si ei un punct slab: frica de a-si neglija indatoririle. Aceasta poarta numele stiintific de Paralipofobia.

Taur

Taurii isi doresc o viata de lux si au tendinta de a fi lenesi si apatici. Nativii zodiei se indragostesc rapid de ceea ce isi doresc, iar cea mai mare frica a lor este teama de schimbare. In termini stiintifici, aceasta se numeste Tropofobia.

Gemeni

Gemenii se schimba foarte repede. Le place foarte mult sa manipuleze si isi incalca foarte usor promisiunile. Pana la urma, “gemenii” se cearta intre ei ce sa aleaga. Punctul lor slab este teama de a lua decizii. Aceasta poarta denumirea stiintifica de Decideofobia.

Rac

Racii sunt emotionali si generosi. Ei iubesc confortul si siguranta familiala. Daca ai scos un Rac din zona lui de confort ai, brusc, de-a face cu o persoana care se teme de locurile publice. Denumita stiintific, Agorafobie, aceasta inseamna teama de a fi singur in situatii sau locuri, mai ales in locuri publice, care nu pot fi parasite imediat.

Leu

Leii sunt foarte egoisti si isi doresc sa fie tot timpul in centrul atentiei. Majoritatea Leilor au vieti de succes pentru ca teama lor cea mai mare este frica de esec. In termeni stiintifici aceasta se numeste Atizchiofobia, iar in cazul Leilor este atat de mare, incat acestia sunt mai mult decat ambitiosi. Aproape obsedati de ideea de succes.

Fecioara

Fecioarele sunt curate si foarte organziate. Nativii zodiei sunt atat de perfectionisti incat si cea mai mica greseala se transforma intr-o sursa interminabila de emotii negative si disperare. Frica lor cea mai mare are legatura cu dezordinea si imperfectiunea. In termini de specialitate se numesc Ataxofobie si Atelofobie.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Articole asemănătoare