Cele mai puternice rugăciuni pe care le poate spune o femeie pentru bărbatul ei

0 98

 

Cand spui o rugaciune pentru sot este mai mult decat o declaratie de iubire. Este o forma de a-ti canaliza energia iubirii si puritatea rugaciunii inspre binele sotului tau.
Cele mai puternice rugaciuni pentru soti
Rugaciune pentru sot # Munca
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Doamne, ajuta-l sa isi vada meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvanteaza-l in tot ceea ce face. Da-i putere, ajuta-l sa isi vada slujba ca pe o binecuvantare din partea Ta, chiar si in cele mai dure momente ale vietii. Ai grija de mintea si de sufletul lui, fereste-l de descurajari, cand lucrurile nu sunt asa cum anticipeaza. Da-i putere de munca si prosperitate, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Rugaciune pentru sot # Viata de familie
Doamne Dumnezeule, protejeaza timpul petrecut de sotul meu in familie. Ajuta-l sa fie intelept, sa fie un exemplu pentru copii. Ajuta-l sa echilibreze timpul petrecut la slujba si acasa. Ajuta-l sa fie bland si bun cu familia lui. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!
Rugaciune pentru sot # Sanatate
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru ca il tii sanatos pe sotul meu. Protejeaza-i fiecare celula a corpului si ai grija ca nimic sa nu-i faca rau. Da-i energie si putere! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.