Cele mai sănătoase alimente pentru bărbați

0 160

Pentru a fi sănătos ai nevoie de alimentație echilibrată, mișcare și odihnă. Bărbații nu acordă atenție acestora, însă metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decât la femei.
Iaurtul poate înlocui o masă

Dacă timpul nu îți permite să gătești ceva mai consistent, poți opta pentru un iaurt și astfel ai o masă sănătoasă, care va acționa asupra florei intestinale.
De asemenea, ouăle sunt recomandate a fi consumate fie fierte, fie poșate. Albușul de la ou find cel mai indicat în cazul bărbaților deoarece acesta rerezintă cea mai bună sursă de proteină ce poate influența fertilitatea într-un mod pozitiv.
Fructele de mare

Stridiile de exemplu reprezintă o sursă de zinc, mineral esenţial pentru o fertilitate optimă. Totodată, pot preveni şi apariţia cancerului de prostată.
De asemenea peștele care este bogat în acizi grași de tipul Omega-3 sunt recomandați a fi consumați de către toată lumea, dar mai ales de către bărbați. Poate fi o variantă sănătoasă de prânz mai ales dacă este alături de o garnitură de legume.
Îți aduce un aport bun de fibre, are calorii puține și este de mare ajutor atâr în menținerea sănătății cât și a siluetei.
De asemenea este necesar să consumi oleginoase, soia, portocale și legume roșii.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.