Cele trei eroine ale zodiacului. Ele salvează bărbaţii de la nefericire

0 21

Fiecare femeie în parte deţine propriile calităţi cu ajutorul cărora se poate distinge de celelalte. Acestea o fac să fie plăcută de cei din jur şi să se remarce de fiecare dată. Orice bărbat are nevoie de o prezenţă feminină în viaţa lui, care să îl motiveze şi care să îi fie alături întotdeauna.
Astrele scot la iveală 3 zodii de femei care s-au născut pentru a alunga nefericirea bărbaţilor!
Berbec
Femeia Berbec se simte cel mai bine atunci când este în mijlocul acţiunii şi când simte că luptă din toate puterile pentru ceea ce vrea. În timp ce alte zodii preferă să stea şi să se gândească la mai multe soluţii, ea apucă taurul de coarne şi dă piept cu orice. Bărbatul care este alături de nativa zodiei Berbec nu ar trebui să îşi facă griji în privinţa relaţiei, pentru că ea se dăruieşte cu totul şi pune mare preţ pe dragostea pe care o simte.
Femeia Berbec este extrem de devotată şi va demonstra acest lucru cu fiecare zi ce trece. Dovezile ei de iubire sunt uşor de observat şi nu va permite nimănui să pericliteze fericirea partenerului. Va lupta ca o fiară şi va învăţa din fiecare greşeală pe care o face. Pasiunea şi ambiţia sunt principalele calităţi ale unei native născute în zodia Berbec.
Fecioară
Despre femeia Fecioară se spune că este cea mai puternică din întreg zodiacul şi că are capacitatea de a sta lângă bărbatul pe care îl iubeşte şi la bine şi la rău. Cunoaște tacticile necesare pentru a ajunge la o soluţie bună de fiecare dată când lucrurile nu merg conform planului şi este în stare să se sacrifice pentru binele celor la care ţine. Dacă ar fi să există o Femeie Fantastică printre zodii, femeia Fecioară s-ar regăsi perfect.
Nativa zodiei Fecioară poate să alunge orice tristeţe sau suferinţă doar cu o singură vorbă, aşa că bărbatul de lângă ea ar trebui să ştie cât este de norocos. Mintea ascuţită şi firea organizată o ajută să realizeze exact ceea ce are de făcut şi unde trebuie să ajungă. Soluţiile vin de la sine, fără să se străduiască prea mult. Tacticile unei Fecioare nu dau niciodată greş, mai ales dacă prioritatea ei este reprezentată de pace, armonie şi fericire.

Continuarea pe divahair.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata