Coldea a vorbit despre participanții la ”tăierea porcului” din vila SRI

0 94

Șeful Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda (PSD) a afirmat că Florian Coldea a confirmat participarea lui Liviu Dragnea, George Maior și Sebastian Ghiță la întâlnirea care a avut loc la o vilă de protocol a SRI, unde a fost serbat Crăciunul și nu a fost vorba de o ”tăiere de porc”.
”A spus că a existat un astfel de eveniment, înainte de Crăciun. Au participat peste zece persoane. Nu vrea să detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoane despre care le știm și le-a confirmat.
Ghiță, Dragnea, Maior, Coldea, parteneri externi și domnul Ponta. Toate aceste persoane erau beneficiari ai SRI. N-a fost nicio tăiere de porc”, a declarat Claudiu Manda, comform Realitatea.net.
Coldea nu a răspuns dacă la întâlnire a participat și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Despre acest eveniment au vorbit, înaintea generalului Coldea, și alți politicieni. Unii, cum ar fi Ponta, a spus că Dragnea alerga cu șoriciul pe tavă după Kovesi, iar aceasta se retrăgea ”jenată”.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.