Cum ajută lumânările să ai noroc toată săptămâna

0 3

Cum ajută lumânările în viața de zi cu zi? Ei bine, au un rol foarte important, dacă știi cum să le folosești. Chiar dacă lumânările colorate nu aparțin tradițiilor străvechi.

Aproape că nu există ceremonial, rit creştin sau sărbătoare spirituală importantă fără ca lumina caldă a lumânărilor să fie prezentă în decor. Şi nu degeaba sunt nelipsite lumânările. Acestea sunt încărcate de simboluri magice, la îndemâna oricui. Dar cum ajută lumânările?

Lumânările au fost şi sunt folosite încă în ceremonii şi ritualuri spirituale, din cele mai vechi timpuri, în culturile tuturor popoarelor de pe glob. Se spune că aceste mici obiecte ar combina energia focului cu vibraţiile culorilor şi cu forţa gândului. Și pot să îndeplinească până şi cele mai ascunse dorinţe. Nu e greu deloc să “aprinzi” magia lumânărilor în propria ta casă. Trebuie doar să ştii cum să alegi culoarea şi ziua potrivită şi să le adaptezi zodiei sub care te-ai născut. Restul vine de la sine!

Lumânările colorate au vibraţii magice
Fiecare moment al vieţii în care se aprinde o lumânare are o puternică încărcătură spirituală. Astfel, lumânările de nuntă ori de botez au scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou născut. Cele aprinse pe tortul aniversar sunt menite să celebreze vârsta împlinită, dar şi să lumineze anul ce vine pentru sărbătorit.

Candelele din ceară păstrează vie memoria unei persoane decedate. În timp ce, lumânările din pomul de Crăciun, înlocuite azi de instalaţiile cu beculeţe multicolore, au rolul de a prevesti un an nou îmbelşugat şi lipsit de griji. Pentru a profita la maximum de energiile pozitive ale lumânărilor aprinse trebuie mai întâi să alegi culoarea lor în funcţie de ţelul pe care vrei să-l atingi sau după zodia ce te reprezintă. Altfel spus, îţi creezi propriul tău ritual de purificare spirituală, prin care aduci norocul în casă. Asta numai dacă în momentul aprinderii lumânărilor te vei concentra asupra scopului ales, fie că este vorba despre sănătate, dragoste, fie de bani sau spor în afaceri.

Cum ajută lumânările
Nuanţa lumânărilor are un rol deosebit de important. Drept urmare, dacă te afli înaintea unui examen dificil, aprinde o lumânare galbenă. Ai emoţii înaintea unei întâlniri amoroase? Lumânarea roz îţi va fi de ajutor. Ai primit vizita persoanei iubite? O lumânare roşie va destinde atmosfera şi vă va apropia mai mult. Cineva drag ţie suferă de o boală grea? Ţine mereu aprinsă o lumânare albă! Nu se știe exact cum ajută lumânările albe bolnavul, dar au efect. Pentru ca un copil să aibă un somn liniştit şi profund, lumânarea albastră este foarte utilă. Iar dacă te afli în prag de a începe un nou serviciu, aprinde o lumânare verde. Sigur că te poţi înconjura de un potpuriu de culori şi arome, în funcţie de fiecare dorinţă a ta.

Mai mult pe libertateapentrufemei.ro

loading...