Cum păstrăm şoriciul fraged şi moale. Secretul pe care puţini îl ştiu

Cum păstrăm şoriciul fraged şi moale. Secretul pe care puţini îl ştiu

 

Pentru a păstra şoriciul moale şi în condiţii optime, gospodinele au o reţetă specială. Aceasta este deosebit de simplă şi ne permite să avem şoriciul fraged mai mult timp.

Avem nevoie doar de apă, sare şi câţiva căţei de usturoi. După ce se curăţă şoriciul de grăsime, se taie fâşii şi se aşează într-un borcan, peste care se toarnă o saramură formată din apă, 4-5 linguri de sare şi 4-5 căţei de usturoi (la un borcan de 800 de ml). Compoziţia se ţine la rece şi dacă în timp apa s-a colorat de la sângele lăsat de şorici, se schimbă saramură.

Sursa – realitatea.net

Abonează-te la noutăți

Articole asemănătoare