Diabolic. Și-a ucis fiica pe care o adoptase recent împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său

0 25

 

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, homosexual, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent.

Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.

Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă.

Procesul a scos la iveală detalii terifiante. După moartea Elisiei, criminaliștii au reexaminat o radiografie a piciorului drept și au descoperit două fracturi, una la gleznă și una deasupa genunchiului. Un pediatru a spus că aceste leziuni sunt rezultat al unor traumatisme.

De multe ori, acesta o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil”.

Autopsia a relevat că Elsie a avut sângerări de mai multe ori pe ambele părți ale creierului. Un neurolog a spus că acestea au fost cauzate de o leziune gravă a capului. Alți experți au mai spus că au existat între 3 și 5 coaste rupte înainte de moarte, dar și hemoragii oculare!.

 

Procesul este în desfășurare și ar mai putea dura 2 săptămâni.
Sursa – Activenews.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata