Dragnea a anunțat propunerea pentru funcția de ministru al Apelor şi Pădurilor

0 113

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor, că senatorul Ioan Deneș este propunerea pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor.

„Am avut o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, pe care am convocat-o săptămâna trecută, pentru a adopta două decizii. Una privind hotărârea pentru propunerea noului ministru al Apelor şi Pădurilor şi pentru a stabili data următorului Comitet Executiv Naţional şi locul. Şi au fost adoptate aceste două decizii. Propunerea noastră pentru Ministerul Apelor şi Pădurilor este domnul senator Ioan Deneş, din Bistriţa. Iar următorul Comitet Executiv Naţional se va organiza, în perioada 29 – 30 – 31 (ianuarie – n.r.), la Iaşi, unde vom face şi întâlnirea cu grupurile parlamentare”, a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.