Ec. Nicolae Iliescu: Demagogia independenței naționale

loading...

Demagogia politicienilor incearca noi formule pentru manipularea celor care sunt dispusi sa mearga la vot . In ultima perioada , PSD-ul si ALDE , mizand pe naivitatea romanilor , incearca sa pozeze in aparatorii independentei Romaniei, fata de tirania UE .
Ciudat, tocmai partidele aflate la guvernare , care prin imprumuturile excesive , reduc sansele unei independente reale, maraie la principala sursa externa de finantare a tarii .
Cum au pretentia tiranicii europeni ca lupta impotriva coruptiei sa continuie iar justitia sa nu fie supusa celor care momentan detin o majoritate parlamentara ? Programul de falimentare a tarii , denumit impotriva opiniei majoritatii specialistilor neinregimentati politic , drept ,,program de guvernare” , a declansat inflatia care defileaza la brat cu obsedantul ROBOR . Deocamdata , inflatia nu este galopanta , avanseaza taras-grabis, dar avanseaza .
Sunt toate premisele, daca se continua aberatiile economice , sa facem tot felul de concesii , care sa afecteze si independenta nationala , pentru ca incompetenta guvernare sa primeasca miliarde pe care sa le risipeasca . Miliarde nu pentru investitii ci pentru supravietuirea sistemului din ce in ce mai corupt si mai incompetent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.