A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Halep, în finală la Australian Open. A jucat cu inima ei și inimile noastre

0 145

 

Marea noastră jucătoare de tenis Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o pe nemțoaica Angelique Kerber, 6-3, 4-6, 9-7, la capătul uneui meci incredibil, dramatic, colosal. ”Tremur, sunt foarte emoționată” a spus Simona, după ce, trecând și ea și adversara ei pe lângă câte două mingi de meci, a reușit victoria. Simona Halep s-a calificat în premieră în finala de la Australian Open, după un meci care a durat două ore şi 20 de minute.
Simona Halep va juca în finală, sâmbătă, cu daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, iar câştigătoarea va ocupa luni locul 1 în clasamentul WTA. Daneza are avantaj în meciurile directe, dar Halep pare într-un an al dăruirii totale, fizic și psihic jucând fără cusur, trecând – cum a fost în acest meci – peste clipe incredibile, fiindcă totul pare a ține de fracțiuni de secundă. ”A jucat nu cu mingea, ci cu inima ei și inimile noastre pe post de proiectil, din acest motiv meciul a fost pentru inimile puternice”, spune poetul Lucian Avramescu, cel care afirmă că Simona reconstruiește încrederea românilor în români.
D. Dumitru, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More