Horoscopul african îţi prezice destinul

 

Popoarele africane sunt printre cele mai vechi de pe glob, de aceea ele deţin multe informaţii mistice legate de fazele lunii şi mişcarea astrelor. Poate numele zodiilor din horoscopul african îţi vor părea ciudate, însă ele sunt simboluri puternice, care semnifică diferite personalităţi ale oamenilor.

Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)
Originar din Africa, Baobabul este un arbore cunoscut datorită longevităţii sale, fiind unul dintre copacii seculari ai lumii. Cei născuţi sub acest semn sunt persoane oneste, cuminţi, cu o gândire realistă şi un optimism de neînvins. Calităţile lor îi vor conduce spre succes.
Darul ambrei şi al argintului (4 februarie – 5 martie)
Persoanele născute sub acest semn au un temperament activ şi o minte care îi ajută să treacă peste orice obstacol. Au capacitatea să găsească soluţii pentru fiecare problemă din viaţa lor şi nu se sperie de pericole.
Familia (6 martie – 4 aprilie)
Cei născuţi sub semnul familiei sunt calzi şi primitori, iar cea mai mare dorinţă a lor este să îşi întemeieze o familie. Se gândesc întotdeauna la ceilalţi şi îşi fac timp pentru prieteni. Sunt oameni de încredere, pe care te poţi baza când ai nevoie.
Administratorul (5 aprilie – 4 mai)
Îţi faci prieteni cu uşurinţă şi îţi place să socializezi. Cu toate că vei fi pusă în faţa unor încercări supreme, vei reuşi să faci faţă presiunii doar dacă vei şti care e drumul tău. Nu te abate de la gândurile şi idealurile la care visezi şi păstrează-ţi calmul în situaţii de criză.
Piaţa (5mai – 4 iunie)
Oamenii născuţi sub acest semn îşi irosesc energia în relaţii fără viitor, care nu funcţionează. Defectul lor cel mai mare? Se ataşează uşor de persoane care nu merită şi care profită de pe urma lor. Uneori, au tendinţa să dramatizeze asupra problemelor lor şi se enervează cu uşurinţă.
Strămoşul (5 iunie – 4 iulie)
Eşti cam egoistă de fel şi îţi place să te pui întotdeauna pe primul loc. Nu mai vorbim de narcisism. Îţi place să îi conduci pe cei din jur şi să fii ascultată, aşa că vei face tot posibilul să ajungi în poziţia de lider. Visurile tale se vor realiza dacă renunţi la egocentrism.
Judecătorul ( 5 iulie – 4 august)
Judecătorii au capacitatea de a decide repede, întrucât dacă ar zăbovi prea mult, ar putea să se îmbolnăvească. Ei sunt oamenii momentului, care acţionează fulgerător şi nu stau prea mult pe gânduri. Nu îşi fac iluzii şi, de obicei, sunt fiinţe reci şi raţionale.
Nuca de cola (5 august – 3 septembrie)
Persoanele care s-au născut sub acest semn sunt extrem de energetice, dar nu şi stabile. În ciuda personalităţii lor efervescente, deţin şi o înţelepciune uimitoare, provenită din experienţele lor adunate în timp.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.