Horoscopul iernii. Uite cum îți merge la sfârșit de an și cum începe 2018

0 134

 

Decembrie este luna întâlnirilor și a iubirii, iar anul viitor va începe sub auspiciile unei eclipse de Lună care poate aduce multe vești bune în viața noastră. Va fi o iarnă cu daruri din partea astrelor și cu multe momente de împlinire, de arată în horoscopul iernii.
Berbec. Decizii radicale pentru un nou viitor
Dragostea te protejează de eșecuri și decepții în luna decembrie. Vei avea parte de evenimente deosebite și reuniuni cu persoane dragi plecate de ani buni din viața ta. Dacă ești singură, poate fi cea mai bună perioadă a iernii să găsești o iubire nouă, la o petrecere de Crăciun. Din ianuarie 2018, eclipsa de Lună va aduce în prim plan greşelile din trecut şi te poate ajuta să găsești o cale pentru a le îndrepta. Vei munci mai mult, dar cu folos de data aceasta, mai ales în luna februarie.
Taur. Planuri de înnoire
Întreaga perioadă a iernii este dominată de stabilitate astrală, ceea ce va aduce echilibru şi asupra destinului tău. Nativilor singuri, iubirea le surâde în decembrie, datorită lui Venus. Nu este exclus să descoperi un admirator secret, chiar dacă ești căsătorită. Mai puţin binevoitoare va fi Venus în ianuarie, când relaţiile mai puţin stabile se vor destrăma. Pe de altă parte, la începutul noului an, ai de partea ta Luna nouă care favorizează investițiile și planurile legate de locuință.
Gemeni. Un an nou cu proiecte mari
Tuturor Gemenilor le le va surâde norocul în luna cadourilor, iar astrele vor pregăti diverse mici surprize care îi vor face mai optimiști. Nu vor lipsi petrecerile și prietenii, așa cum le place Gemenilor care nu concep sărbătorile de iarnă fără distracție. În ianuarie și februarie, vor continua evenimentele neprevăzute, dar frumoase, iar Mercur poate aduce vești foarte bune pentru cei care se află în căutarea unor noi surse de bani. Ianuarie poate aduce o schimbare de carieră, arată horoscopul iernii.
Rac. Un anotimp mai îmbelșugat
Iarna aceasta va fi una bogată în evenimente, dar și în bani pentru zodia Racului. Ești norocoasă, ești recompensată și te bucuri de multă atenție, mai ales în luna decembrie. Familia și copiii vor fi, ca de obicei, pe primul loc, dar vei avea timp și pentru micile tale capricii. La începutul anului viitor, multe lucruri se vor schimba în viaţa Racilor din cauza banilor. În ianuarie este bine să începi să economisești și să renunți la distracțiile costisitoare. Iar, în februarie, poți găsi un loc de muncă mai bun.
Leu. O iarnă cu bune și cu rele
Viaţa de familie şi mai ales relaţia intimă va fi mult schimbată de influenţa lui Mercur retrograd de-a lungul lunii decembrie. Nativii Lei trebuie să fie precauți și să nu forțeze nota, dacă au parteneri sensibili. Abia la Crăciun, atmosfera se înseninează și te poți bucura de strălucirea Sărbătorilor de iarnă, cu petreceri și chiar călătorii. În ianuarie, este nevoie de investiții, iar situațiile neprevăzute te determină să cheltuiești mai mult. În februarie este bine să te ferești să ia vreun împrumut.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.