Horoscopul lunii februarie, perioadă favorabilă acestor zodii

0 118

 

Vibrația Lunii Pline Albastre de pe 31 ianuarie se va resimți puternic și în luna februarie, mai ales din punct de vedere emoțional. În timp ce unii nativi se vor simți mai inspirați, creativi și cu o sensibilitate crescută, alții își vor urma inima spre căi nebănuite.

Berbec
În ultimul timp, ai cam stat peste program în timpul serviciului, iar oboseala și stresul își spun cuvântul. Pe început de februarie, încearcă să te relaxezi mai mult și să te odihnești, căci doar așa vei putea să îți sporești productivitatea. Marte se află pe segmentul explorării, motiv pentru care îți vei dori să faci o mulțime de lucruri noi.

Taur
Te simți mai neliniștită ca de obicei, însă nu în sens negativ, ci dimpotrivă. Ai toată energia și inspirația de a pune bazele unui proiect tentant sau de a iniția o campanie de promovare. Spiritul tău ludic te va ajuta să îți găsești echilibrul în toate.

Gemeni
Începi să devii din ce în ce mai optimistă în luna februarie, lucru care nu poate fi decât îmbucurător. Îți faci deja planuri de vacanță și te gândești că nu ar strica să mai faci câteva cumpărături în materie de haine. La jumătatea lunii, vei avea o întâlnire importantă, care se va finaliza cu un succes.

Rac
Ai nevoie de mai multă liniște sufletească, deoarece te-ai tot frământat cu privire la unele lucruri pe care știi că nu ai cum să le rezolvi. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la cotidian sau să faci puțină yoga. Încearcă să îți ții în frâu emoțiile.

Leu
Te concentrezi prea mult asupra celorlalți și mai puțin asupra ta. Luna februarie este doar despre tine și poate despre cei apropiați. Ai putea să mai lași deoparte grijile care nu te privesc și să încerci să nu îi mai ajuți pe cei care nu te respectă. În fond, ai avea numai de câștigat. Sfârșitul lui februarie se anunță unul tensionant pe toate planurile.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.