Horoscopul lunii ianuarie. Iată zodiile norocoase!

loading...

 

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Zodiile norocoase în dragoste în horoscopul lunii ianuarie 2018
Taur
Noul an începe cu vești bune, chiar după Revelion, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu tine în luna ianuarie. Venus aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Vei avea noi ocazii să îți îmbogățești viața socială și să cunoști pe cineva așa cum îți dorești.
Leu
Vei avea de profitat în zilele dominate de Luna plină din Rac de la începutul anului. Ea va marca o schimbare în drumul pe care l-ai ales, iar această schimbare este posibil să fie legată de persoana iubită. O situație deosebită în care sunteți implicați amândoi se încheie cu bine.
Capricorn
La începutul lunii, rudele sau prietenii îți vor aduce aminte că i-ai neglijat. Este timpul să le faci o vizită și te vei bucura de toată atenția și afecțiunea lor. În cea de a doua decadă, se anunță un eveniment special în familie și o mare bucurie pentru tine.

Zodiile norocoase la bani
Gemeni
Cu Mercur în Capricorn, Gemenii nu pot avea decât noroc de bani. Ianuarie este luna în care fac cele mai multe economii, fără să facă sacrificii. Și este posibil să fie mai bine plătiți chiar de la începutul anului, mai ales dacă îți schimbă locul de muncă.
Rac
Vei avea șansa de a face lucruri deosebite pentru tine și pentru persoana iubită. Luna plină, care se află la început de ianuarie în zodia ta, îți aduce beneficii materiale. Dar norocul nu te trage de mânecă. Tu trebuie să vezi dincolo de aparențe și să profiți de avantajele care apar!
Balanță
Ține cont de tranzitul lui Mercur prin semnul de Pământ al Capricornului și încearcă să faci o schimbare majoră în carieră. Șansele profesionale vor sosi în ianuarie, chiar dacă mai târziu decât ai dori, dar vor aduce și profitul pe care îl așteptai de multă vreme.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.