Horoscopul vacanţei de Sărbători. Iată cum vei petrece, în funcție de zodie

 

Te simţi uşor indispusă din pricina stresului sau eşti nerăbdătoare să îţi revezi familia de Crăciun? Oricum ar fi, astrele au de-a face cu dispoziţia ta din această perioadă a anului, motiv pentru care e bine să le iei în serios! Iată cum se vor alinia planetele pentru tine în funcţie de zodie!

Berbec
Ai început deja să simţi spiritul vacanţei alături de prietenii pe care îi vezi în mod constant şi alături de care petreci. Pe toată durata Sărbătorilor de iarnă, te vei simţi plină de energie şi îţi vei dori să faci cât mai multe excursii. Ai grijă la accidente!

Taur
Prea multă agitaţie îţi va transforma luna decembrie într-o adevărată vâltoare. Încearcă să te mai şi odihneşti, dacă nu vrei să ţi se facă rău fix în Ajunul Crăciunului. Ai mai multă grijă de tine şi lasă lucrurile să vină de la sine, fără să le planifici, dacă nu vrei să fii dezamăgită de Sărbători.

Gemeni
În vacanţa aceasta, vei ignora toate propunerile de petreceri în locuri luxoase în favoarea tradiţionalului. Deşi nu îţi stă în caracter, anul acesta preferi să îl închei alături de părinţi şi bunici, care te vor ajuta să îţi aduci aminte de perioada copilăriei.

Rac
Ai pregătit bucătăria pentru cele mai delicioase mâncăruri, aşa că te apuci de gătit toate bunătăţile pe care le ştii. Deşi în vacanţă nu vei găti, ai treabă chiar şi pentru toată lumea. Musafirii îţi vor lăuda talentul recent descoperit.

Leu
Pe tine te cam oboseşte Crăciunul, dar nu pentru că nu îţi place, ci pentru că pur şi simplu faci aceleaşi lucruri an de an. Dacă vrei să fii nonconformistă, alege să pleci într-o staţiune balneară, în care să te relaxezi aşa cum se cuvine. În fond, nu trebuie să stai toată ziua numai în bucătărie.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.