Iată de ce ți-ai băut cafeaua GREȘIT până acum. Ce trebuie să adaugi pentru EXTRA SAVOARE

Iată de ce ți-ai băut cafeaua GREȘIT până acum. Ce trebuie să adaugi pentru EXTRA SAVOARE

Cafeaua este nelipsită pentru foarte mulți oameni, dimineața, la micul dejun. Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.
Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare, relatează The Independent. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”.
Secretul este ca vârful de sare să fie mic, o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.

Sursa – doctorulzilei.ro

Articole asemănătoare