Informații cutremurătoare din Ungaria, unde moartea a 9 români a lăsat 17 copii orfani. Află motivul sinistru al tragediei

Noile date despre tragedia din Ungaria, în care nouă cetățeni români au murit, pe drumul revenirii în țară de la muncă , sunt sinistre și revoltătoare. Una din victime este chiar șoferul, dar inconștiența lui pare a fi cea care a produs tragedia. Pasionat de rețelele de socializate, șoferul Petru Kalau, asupra căruia vom mai reveni, nu se putea abține să dialogheze și să transmită imagini în timp ce conducea. O făcea mereu. Era microbul lui de care nu se dezbăra.

Nu mai puțin de 17 de copii au rămas orfani, câţiva de ambii părinţi. Mai mult, una dintre femeile aflate în microbuz era însărcinată şi a murit, alături de soţul ei. Toţi cei din microbuz se întorceau de la muncă, din străinătate, pentru a fi câteva zile alături de familii, în localităţile mureşene Deaj, Căpâlna și Agriște, potrivit stirileprotv.ro.
Accidentul a fost surprins în direct chiar pe pagina de socializare a șoferului, concentrat la dialogul de pe reţelele de socializare.
Petru Kalau era din Târnăveni şi avea doi copii, scrie pandurul.ro.
Potrivit presei, care citează martori, tragedia poate nu s-ar fi avut loc dacă atenţia şoferului nu era distrasă de faptul că transmitea imagini live şi dialoga pe reţelele de socializare în timp ce conducea.
În aceste condiţii, a intrat cu viteză într-o depășire, iar microbuzul s-a izbit în plin de un camion încărcat cu nisip. (sursă video: Ziarul Unirea) Ministerul de Externe din România promite ajutorarea familiilor și urgentarea formalităților de repatriere a cadavrelor. Așa cum am mai informat, nimeni din acest microbuz nu a scăpat cu viață.
AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.