Leon Dănăilă: Un heterosexual poate face copii, un homosexual poate să-i cumpere. Recunoașterea căsătoriilor gay e un regres al speciei umane

Leon Dănăilă: Un heterosexual poate face copii, un homosexual poate să-i cumpere. Recunoașterea căsătoriilor gay e un regres al speciei umane

 

Neurochirurgul Leon Dănăilă, senator PNL, a spus într-un interviu pentru News.ro, că recunoașterea drepturilor minorităților sexuale este un semn de regres al societății.
”Eu sunt pentru căsătoriile de sex opus, heterosexuale. Eu aşa am învăţat, eu sunt de la ţară. Eu n-am pomenit la mine homosexuali. Eu aici am auzit. N-am pomenit aşa ceva. Heterosexualii, ei dau naştere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi. Să-i înveţe să devină tot aşa, sau femeile care sunt de acelaşi sex care vor să se căsătorească între ele, sau doi bărbaţi.
Pe mine m-a frapat un singur fapt: domnule, un bărbat se îndrăgosteşte de alt bărbat. El e homosexual. Dar de ce unul este îmbrăcat ca femeie şi unul ca bărbat? Domnule, ia-ţi o femeie dacă îţi plac femeile, de ce îl îmbraci ca femeie? Lasă-l tot ca bărbat dacă îţi plac bărbaţii. Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbaţi. Îţi plac bărbaţii? Poftim!”, a declarat Leon Dănăilă.
Acesta a mai spus că recunoașterea drepturilor minorităților sexuale dă societatea înapoi.
La remarca jurnalistului news.ro că, totuși, minorităţi sexuale există şi multe ţări le-au recunoscut drepturile, senatorul PNL a răspunst: ”Le-au recunoscut. Eu, dacă am fost în Statele Unite şi am avut burse, cunosc că acolo sunt şi lesbiene şi fel de fel. A fost legiferat să se căsătorească între ele. Dar e o minoritate, totuşi. Dă societatea înapoi, după părerea mea. Eu aşa, am mai spus o dată, şi o repet că nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de acelaşi sex”.
Întrebat dacă, prin urmare, în viziunea sa, recunoașterea drepturilor minorităților sexuale n-ar fi un semn de progres, ci de regresie, Dănăilă a răspuns categoric: ”Sodoma şi Gomora. Doamne fereşte! E un regres, totuşi, al speciei umane. Aşa gândesc eu”.

Articole asemănătoare