Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului: „Prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care…”

Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului: „Prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, sâmbătă, la Adevăruri Ascunse leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului.

 

Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul.

Sursa – RTV.NET

Articole asemănătoare