Liviu Dragnea, declarație șocantă: Președintele Iohannis atacă siguranța națională

loading...

 

Președintele PSD, liderul coaliției de guvernare, Liviu Dragnea, a afirmat duminică seara, la România TV, că președintele Iohannis are un tip de acțiune care „poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională”.
„Eu nu l-am văzut vreodată pe preşedintele României să facă apel la calm. Preşedintele a incitat şi la proteste în permanenţă, a fost şi în piaţă de mai multe ori, prin toate declaraţiile pe care le face incită la violenţă, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranţă. Eu am spus că acest tip de acţiune poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională, pentru că, în momentul în care transmiţi date inexacte, transmiţi mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiţii care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe şeful statului”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Conform unor surse, Liviu Dragnea împreună cu Călin Popescu Tăriceanu ”pregătest terenul pentru debarcarea rapidă a lui Iohannis” iar astfel de afirmații, care trimit la ”siguranța națională periclitată de președintele republicii grăbesc o decizie care a fost deja luată”. Pe de altă parte Iohannis afirmă că ”nu se teme de suspendare”.
C.Zamfir, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.