Luna Plină de astăzi ne influențează puternic

0 6

 

A fost mereu asociată cu fenomenele paranormale și cu dezastrele naturale. Luna Plină este un fenomen natural care se produce la anumite intervale de timp și care aduce cu sine numeroase schimbări pe plan emoţional.

Faza de Lună Plină este momentul în care Luna se află în opoziţie cu Soarele. Pe 7 august 2017 va fi Lună Plină în Vărsător şi, totodată, eclipsă parţială de Lună. Este a doua Lună Plină în acest semn zodiacal din 2017, prima având loc la mijlocul verii, pe 22 iulie. Dacă eşti o fire mai sensibilă, e posibil să treci printr-o serie de stări contradictorii, care îți dau peste cap ritmul biologic.

Conflict interior puternic
Înainte de Luna Plină, e posibil să te simţi mult mai agitată ca de obicei şi să experimentezi stări conflictuale cu eul tău interior. Vei fi nemulțumită de tot ceea ce faci şi se poate să fii dezamăgită de persoane în care aveai încredere. Dacă irascibilitatea ta atinge cote maxime, e nevoie să te relaxezi şi să petreci un timp singură. Cu ajutorul introspecţiei, vei reuşi să te înţelegi mai bine şi să treci peste perioada dificilă.

Dramatism și polemici
Din cauza stării de nervozitate, vei avea tendinţa să dramatizezi şi să intri în polemici cu apropiaţii. Totul ţi se va părea interminabil şi cu greu vei găsi luminiţa de la capătul tunelului. Încearcă, pe cât posibil, să îţi găseşti echilibrul şi optimismul şi ține-te ocupată cu activităţi care să îţi facă plăcere. Numai cu mintea limpede vei reuşi să găseşti soluţii.

Stări de insomnie accentuate
Nu eşti singura persoană care se confruntă cu stări de insomnie pe timp de Lună Plină. Statisticile arată că peste 40% din oameni se plâng de probleme cu somnul. Cu cât fenomenul se intensifică şi atinge punctul maxim, cu atât stările de nelinişte se vor accentua. Folosește remedii naturiste, pe bază de plante, și fă exerciții de respirație.

Mai mult pe clickpentrufemei.ro

loading...