Nadia Comăneci a împlinit 56 de ani

0 63

 

Nadia Comăneci a împlinit duminică vârsta de 56 de ani. Gimnasta a petrecut în familie. Nadia va face plajă în Los Angeles și își va însoți fiul la un concurs de skateboard.
Legenda României s-a aflat în ultimele zile în Europa, la Lausanne (Elveția), unde a participat la câteva ședințe ale Comitetului Internațional Olimpic (CIO). De acolo, a luat avionul și a trecut oceanul, fiind stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii.
”De ziua mea voi fi la Los Angeles. Acolo, voi rămâne câteva zile alături de familie, soțul Bart și băiatul nostru, Dylan. Ziua mea de naștere va fi cuprinsă cu multe activități. Dylan va participa la un cantonament de trei zile de sporturi: skateboard și salturi pe scuter. Este înnebunit după așa ceva. Ne vom bucura de câteva zile la plajă, iar eu voi mereg la shopping”, a spus Nadia, potrivit libertatea.ro
Nadia Elena Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, este deținătoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și cea mai bună gimnastă a lumii din toate timpurile, fiind alintată ”Zeița de la Montreal”. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.
Nadia s-a născut la Onești, fiică a lui Gheorghe și Ștefania-Alexandrina Comăneci și a fost botezată după „Nadejda” („Speranță”), eroină a unui film.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.