Nicolae, nepotul Regelui Mihai, revine în viaţa publică din România

0 4

 

Miercuri, 24 mai 2017, Nicolae (Nicholas De Roumanie Medforth-Mills), nepotul Regelui Mihai, va participa la conferinţa organizată de Priaevents, PRIA Uban Innovation Conference, care se va desfăşura la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca. Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură și vor fi dezbătute aspecte importante despre dezvoltarea orașului și despre proiecte care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Alaturi de  Emil BOC – primarul municipiului Cluj Napoca, între lectori se află și Nicholas DE ROUMANIE, marcând prima sa aparție în viața piblică din țara noastră după ce Casa Regală l-a înlăturat de la succesiunea pentru tron..
PRIA Urban Innovation este o platformă unică pentru discuții între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității, infomează site-ul. https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com

loading...