Păcatul zodiei tale

 

Se spune că un păcat mărturisit este pe jumătate iertat. Dar ce ne facem cu păcatele zodiilor, care pe lângă faptul că sunt predestinate, au și tendința de a se repeta? Află care este păcatul tău, în funcție de semnul zodiacal!

Berbec – Impulsivitate
De multe ori, gândirea îți este întunecată de furie și mânie și nimeni nu îți poate sta în cale. Ești capabilă să agresezi orice persoană, fără să stai prea mult pe gânduri. Trebuie să ai grijă în ce conflicte te implici, deoarece s-ar putea să ai probleme pe parcursul vieții. Orice formă de agresiune ajunge să fie pedepsită mai devreme sau mai târziu.

Taur – Aviditate
Trebuie să recunoști că ești un om narcisist și ai un soi de lăcomie a propriei persoane pe care nimeni nu reușește să o înțeleagă. Pur și simplu, păcatul tău constă în faptul că ai impresia că ți se cuvine totul și nu vrei să împarți cu nimeni. Poate ar trebui să fii mai maleabilă, asta dacă îți dorești să ai o relație de lungă durată, o familie sau un cămin.

Gemeni – Necinste
Orice ar fi, preferi să ții doar pentru tine adevărul și să păcătuiești în continuare. Ai tendința să trăiești în dualitate, să înșeli, să minți, fără să ai conștiință. Dacă vrei să îți îndeplinești obiectivele, ești în stare să dărâmi orice obstacol. Poate ar fi mai bine să te decizi asupra vieții pe care să o trăiești, fără să mai implici și alte persoane care vor suferi din pricina ta.

Rac – Venerare
Faptul că dai totul pentru o persoană pe care o venerezi și ajungi să o iubești chiar și mai presus decât tine nu se poate numi un păcat, însă trebuie să îți dai seama dacă această idolatrizare nu cumva îți face mai mult rău decât bine ție, dar și celor din jurul tău. Tu ești genul de persoană care se asigură că celuilalt îi este bine, dar e important să și primești același lucru în schimb. Altfel, vei fi predestinată suferinței.

Leu – Mândrie
Cine nu te cunoaște, tot și-ar da seama că ești una dintre cele mai mândre persoane care există. Arogantă și foarte plină de sine, ai momente în care nici măcar oamenii apropiați nu își doresc să ia contact cu tine din pricina orgoliului tău dus la extrem. Acest păcat te poate costa prietenii de-o viață.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.