Ultimate magazine theme for WordPress.

Pască tradițională cu brânză de vaci

0 310
This poll has ended (since 15 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

Pasca, preparat tradițional de Paște,  este ușor de gătit, cu ingrediente la îndemână.
Ingrediente
500 g aluat de cozonac, 1 gălbenuş pentru uns pasca, 1 lingură unt sau ulei pentru uns tava
Pentru umplutură ai nevoie de: 1/2 kg brânza dulce de vaci, 1 cană de zahăr, stafide, 3 ouă, puţin griş, rom sau esenţă de rom.
Mod de preparare
Pentru umplutură: Freci brâza de vaci cu zahărul, stafidele înmuiate în rom, ouăle bătute spuma şi grişul.
Pentru pască: Împarţi aluatul în două: din jumătate intinzi o foaie cât tava, pe care o aşezi în tava unsa cu unt sau ulei, iar din cealaltă jumătate împleteşti un colac pe care îl aranjezi în jurul foii. Torni apoi umplutura. Tot din aluat împletit faci modele pe care le aşezi peste umplutură. Ungi pasca cu galbenus şi o dai la cuptorul încălzit în preabil, pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata