PNL, plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă și al lui Liviu Dragnea, pentru înaltă trădare

0 101

PNL a făcut plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea și Vioricăi Dăncilă, pentru înaltă trădare în scandalul privind mutarea ambasadei României din Israel.
Plângerea, formulată de Ludovic Orban,  a fost depusă joi dimineață la Parchetul General, și ar urma să ajungă și la DIICOT, pentru acuzația de înaltă trădare.
Orban a anunțat că a depus această plângere pentru că „nu a putut să vadă cum România este făcută praf”.
”O sa va spun din capul locului că această sesizare este facuta în calitate de cetățean al Romaniei, și am facut acest demers pentru a sesiza lucruri grave. Ce se intampla riscă să distrugă orice urma de credibilitate a României, risca sa dinamiteze punți, de asememnea, riscă sa puna în pericol interese fundamentale ale Romaniei. Asta e firea mea, nu am putut sa stau să văd cum România este făcută praf. Am depus această sesizare pentru că eu cred că cineva trebuie să cerceteze aceste fapte, eu nu sunt procuror”, a spus Orban, la Iași.

D.Dumitru, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.