Postul este mai ușor cu o tocăniță de ciuperci. Iată rețeta

0 229

 

Dacă îţi plac ciupercile, încearcă o tocăniţă delicioasă, după o reţetă simplă şi rapidă! Această rețetă e perfectă în zilele de post. Ai nevoie de doar câteva ingrediente:
2-3 linguri ulei
1 ceapă tocată
5-6 căței usturoi mărunțit
750 g ciuperci
100 ml vin alb
sare, după gust
piper, după gust
100 g roșii uscate
pătrunjel
cimbru
Mod de preparare
Călești ceapa împreună cu usturoiul. Pui ciupercile spălate și feliate pe lung. Le lași până scade zeama, apoi torni vinul. Potrivești gustul cu sare și piper. Lași să fiarbă 15-20 de minute, la foc potrivit, apoi adaugi roșiile. Lași 10 minute să se combine aromele și oprești focul. Servești tocănița presărată cu pătrunjel și cimbru mărunțite, după gust.

Sursa – clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.