Președintele Iohannis, cu trenul, la Ploiești

0 78

Președintele Klaus Iohannis a călătorit cu trenul, miercuri, la Ploiești, unde a participat la dezbaterea „Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești”.
„A trecut ceva timp de când n-am mai fost cu trenul. Am vrut să văd personal cum se circulă în ziua de astăzi cu trenul. Iar această călătorie a fost în regulă. Dar mai mult, prin faptul că am mers cu trenul, am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Cu toții vrem să avem o țară modernă, europeană și mobilitatea face parte din acest concept” „, a declarat Iohannis la sosirea în gară.
Întrebat dacă și-a luat bilet și dacă știe costul tichetului de călătorie, președintele a răspuns că a avut un bilet la clasa I, pentru care a plătit în jur de 26 de lei.

Cristina Matei, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.