Pricopie, despre „afirmaţii total deplasate” ale ministrului Educației: „Au adus sistemul de învăţământ la o stare…”

0 118

Ultimele decizii ale Ministerului Educaţiei, dar şi unele afirmaţii ale ministrului Valentin Popa au adus sistemul de învăţământ la o stare „de tensiune nemaiîntâlnită în ultimii ani”, a transmis, luni, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

„Îmi pare rău că ultimele decizii ale Ministerului Educaţiei, dar şi unele afirmaţii total deplasate ale ministrului Valentin Popa au adus sistemul de învăţământ din ţara noastră la o stare de tensiune nemaiîntâlnită în ultimii ani. După cum se cunoaşte, săptămâna viitoare au fost anunţate mai multe proteste ale studenţilor şi cadrelor didactice universitare, inclusiv în faţa Ministerului Educaţiei. Cred că este important să ne aducem aminte că acest lucru nu s-a mai întâmplat de 7-8 ani şi cred că încă mai este timp să se evite amplificarea şi extinderea protestelor, legitime de altfel”, a declarat rectorul SNSPA, referindu-se alocarea cifrei de şcolarizare în învăţământul superior pentru anul 2018 – 2019.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.