Principesa Margareta, despre Dinu C. Giurescu: A fost un sprijin ferm, discret și dătător de confort spiritual pentru Familia Regală

0 85

Custodele Coroanei Române Principesa Margareta a transmis un mesaj la dispariția academicianului Dinu C. Giurescu, un apropiat al Familiei Regale, potrivit unui comunicat remis AMPRESS.
„Am aflat cu mare tristețe vestea trecerii la cele veșnice a academicianului Dinu C. Giurescu.
Prezent alături de familia mea încă din primele zile ale anului 1990, profesorul Giurescu a fost un sprijin ferm, discret și dătător de confort spiritual, mai ales pentru sora mea, Sofia, și pentru mine. În acei primi ani ai întoarcerii, Dinu Giurescu a fost ca o rocă de neclintit, răspunzând de fiecare dată când era chemat, păstrând discreție, încurajând și aducând sfaturi competente, vindecând necunoașterea cu erudiția sa tăcută. În cei aproape 30 de ani care s-au scurs de la prima noastră întâlnire, aproape totul s-a schimbat, atât în țară, cât și în viețile noastre. El a rămas însă, constant, pe parcursul a trei decenii, răspunzând prezent ori de câte ori Coroana avea nevoie de el, niciodată cerând nimic pentru sine, niciodată atins de complexe de inferioritate sau de superioritate.
Dinu Giurescu nu a fost doar un demn supus al Coroanei, ci și un prieten al nostru. În numele întregii Familii Regale, adresez condoleanțe și profunde regrete familiei îndoliate!”, a transmis Principesa Margareta.

AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.