Raluca Turcan(PNL): ”Prin toate acțiunile din Parlament, majoritatea PSD-ALDE vrea să întoarcă România din drumul european”

0 89

Raluca Turcan, prim vicepreședinte al PNL, promite o opoziție vehementă la scenariul la care lucrează Tăriceanu și Dragnea, anume confiscarea justiției, frângerea drumului european al României:•
”Să fie foarte clar: Tăriceanu și Dragnea NU apără independența justiție, ci vor să-i salveze pe corupți, NU apără principiile constituționale precum ”libertatea de expresie”, ci vor să-i incrimineze pe cei care îi critică! Prin toate acțiunile din Parlament, majoritatea PSD-ALDE vrea să întoarcă România din drumul european. Probabil că sunt nostalgici după timpurile în care pentru un banc românii erau dați pe mâna securității!
Astăzi, majoritatea PSD-ALDE a îngropat solicitarea PNL de a aștepta un punct de vedere pe Legile justiției de la Comisia de la Veneția.
Vor să controleze justiția prin persoane numite politic, apoi să-și numească persoane apropiate în instituțiile de forță.
PNL se va opune vehement la un astfel de scenariu sumbru pentru țara noastră. Locul României este în UE!”

Aurelia Apostol, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.