Regele Mihai a fost înmormântat

0 133

Regele Mihai I al României a fost înmormântat sâmbătă seara la Curtea de Argeș, lângă Regina Ana, în noua Catedrală Arhiepiscopală. Sute de preoți au participat la slujba de înhumare care a avut loc în Catedrala Patriarhală. În onoarea fostului suveran au fost trase 21 de salve de tun de către Brigada 30 Gardă. S-a intonat Imnul Național și Imnul Regal. În următoarele șapte zile necropola regală nu va putea fi vizitată.

Mii și mii de români, atât la București cât și la Pitești și Curtea de Argeș, au ținut să fie prezenți și să-și manifeste dragostea pentru suveranul care a reprezentat un reper moral în istoria națională. Regele Mihai nu va mai fi alungat niciodată din pământul patriei pe care slujit-o cu dragoste întreaga sa viață.

Giorgiana Radu, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.