Rugăciunea puternică pentru Maica Domnului se rosteste azi, în zi de mare sărbătoare

0 8

 

Crestinii sarbatoresc astazi nasterea Maicii Domnului, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Astazi este bine sa rostesti rugaciunea de mai jos. Te poate ajuta daca ai necazuri sau daca iti doresti sa faci un copil:
„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.
Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.
In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).
Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.
Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.
Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.
Amin!”.

Sursa – kanald.ro

foto – mediafax

loading...