Scandal la Antenei 3: Mihai Gâdea și Ludovic Orban, în direct. Realizator:” Întreb ce vreau eu… pe cine vreau eu!”. Orban: ”Iar eu răspund cum gândesc eu…!”

0 107

Ludovic Orban a fost prezent, joi seară, la Antena 3, unde a dialogat cu realizatorul și directorul postului, Mihai Gâdea. Iată un pasaj din emisiunea care a fost, pentru mulți, cu scântei, iar pentru liberali una din care Ludovic Orban, catalogat de gazdă ca ”penibil”, trebuia să părăsească platoul:
Mihai Gâdea: Eu cred că dumneavoastră ați făcut un blat cu cineva, altfel nu înțeleg această atitudine împăciuitoare.
Ludovic Orban: Nu este o atitudine împăciutoare, dar din poziția mea ce ați fi făcut? Eu cred că există dreptate și acest lucru se va dovedi…
Mihai Gâdea: Vă propun un lucru: atunci când unul dintre noi vorbește, celălalt să asculte. Să vorbim amândoi, unul peste altul e penibil, credeți-mă!
Ludovic Orban: Depinde și de lungimea întrebării, domnule Gâdea…
Ludovic ORBAN: Domnu’ Gâdea, dvs. m-ați chemat să mă certați?
Mihai GÂDEA: Da! Pentru că eu vă plătesc!
L. ORBAN: L-ați avut invitat pe domnul Tudose și nu l-ați întrebat despre afacerile cu energie ale fiicei sale. L-ați avut invitat pe domnul Dragnea și nu l-ați întrebat despre afacerile cu porci ale fiului său…
M. GÂDEA: Întreb ce vreau eu… pe cine vreau eu!
L. ORBAN: Iar eu răspund cum gândesc eu, nu cum, probabil, v-ați dori dumneavoastră!”
AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.