Secretul ciorbei de pui a la grec – Ce se pune în oală după ce ai stins aragazul

Secretul ciorbei de pui a la grec – Ce se pune în oală după ce ai stins aragazul

 

Cui nu-i place ciorba de pui a la grec? Are un gust extraordinar și este foarte hrănitoare. Simplu de preparat are totuși și mici secrete care îi dau mai mult gust. Iată rețeta!

Ingrediente:

1 kg piept de pui
2 cepe
3 morcovi
4 cartofi
O cutie mare cu smantana (300 ml)
O legatura de marar
4 linguri de ulei
sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la fiert pana da cateva clocote.
Se taie marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei, in oala in care se va face ciorba.
Cartofii si morcovii se curata, spala si taie in bucati mici. Se adauga peste ceapa si se calesc impreuna. Dupa doua minute de adauca pieptul de pui, se toarna apa si se lasa la fiert.
Spre final se adauga sare dupa gust, smantana si se mai lasa un minut.
Dupa ce s-a luat de pe foc, se adauga mararul tocat marunt.
Ciorba de pui a la grec se serveste calda, cu paine si ardei iute.

Sursa – culinar.bzi.ro

Abonează-te la noutăți

Articole asemănătoare