Simona Halep are un nou iubit. Cine este misteriosul

0 8

Se pare că tenismena Simona Halep stă foarte bine la capitolul iubire, ea fiind surprinsă zilele acestea în compania unui tânăr, în Italia. Numele lui este Radu Barbu şi a fost jucător de tenis.
Potrivit click.ro, Radu Barbu a plecat, la fel ca mulţi tenismeni români, să joace pentru o universitate din SUA, Texas Christian University. A făcut-o în perioada 2005-2007, aături de Andrei Mlendea. Apoi, a rămas pentru o perioadă antrenor secund al echipei universităţii, dar şi prieten apropiat al lui Mlendea şi al altor jucători români de tenis.
Tocmai din această postură a cunoscut-o şi pe Simona Halep, dat fiind faptul că Andrei Mlendea a fost o perioadă antrenorul Simonei. Revenit în România, Barbu este parte a unui program de dezvoltare a tinerelor talente din tenis: Young Tennis Development, prin care oferă programe complete de antrenamente, dezvoltare psihologică şi motrică a celor mici.
Adrian Barbu s-a apropiat de Simona Halep prin prietenii comuni. El petrece mult timp cu Cosmin Hodor – fostul director al turneului BRD Năstase Tiriac Trophy – cu Horia Tecău, Andrei Mlendea sau Marius Copil. Se pare că cei doi petrec prima vacanţă împreună, în Italia, acolo unde au fost surprinşi în ipostaze tandre.

loading...