Stufat de miel, preparatul principal pentru masa de Paște

Stufatul de miel este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paşte. Se prepară foarte uşor, iar gustul este exceptional.
Ingrediente:
750 g carne de miel cu sos
8 legaturi ceapă verde
5 legaturi usturoi verde
2 linguri bulion
100 ml ulei
1 lingurita condimente pentru miel
Mod de preparare:
În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel. Se scoate si, în acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt.
Dupa ce s-au înmuiat, se presara condimentele pentru miel şi oaie si bulionul desfacut cu atâta apa cât sos se doreste a avea în final. Se lasa sa dea un clocot. Într-un vas de cuptor, se asaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa – retete.unica.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.