Târgul de Crăciun București se deschide pe 1 Decembrie

0 58

100 de căsuțe, spectacole de muzică și dans din folclorul românesc, concerte, patinoar în aer liber, carusel, un brad gigantic și Casa lui Moș Crăciun. Sunt atracțiile celui mai mare târg de Crăciun din România care își va deschide porțile pe 1 Decembrie în Piața Constituției din București.
Meșteșugarii și artiștii plastici vor împărtăși curioșilor din secretele prelucrării sticlei, lemnului sau realizării decorațiunilor personalizate de Crăciun.
Bradul de Crăciun din acest an va fi decorat cu mii de beculețe colorate și va avea înălțimea de 30 de metri. Cei care vor trece pragul manifestării vor descoperi un stand unde va fi prezentată povestea Nașterii Domnului, Ieslea, pruncul Iisus, fecioara Maria, Iosif, îngerul și cei trei Magi.
Vizitatorii vor fi întâmpinați zilnic, între orele 10:00 și 22:00, cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, accesorii, ii, costume populare, produse naturale de îngrijire, până la produse și preparate realizate după rețete tradiționale românești: prăjituri de casă, cozonaci, dulcețuri, poale-n brâu, plăcinte, sarmale, mămăligă, cârnați, murături, vin fiert, zacuscă, brânzeturi.
O altă atracție va fi ”Casa lui Moș Crăciun”care poate fi vizitată începând cu 1 Decembrie și până în seara de Ajun, între orele 11:00 – 13:00 și17:00 – 22:00. Aici, copiii îi vor putea întâlni pe spiridușii Pachețică, Prăjiturică, Spiridușul Poștaș, Meșterul de jucării și Povestitorul- care îl ajută pe moș sa descopere dorintele copiilor.
Moș Crăciun va sosi în Târgul de Crăciun București pe 16 Decembrie
Cei mici sunt invitați să își dezvolte creativitatea la atelierele gratuite organizate în Casa lui Moș Crăciun, pe 2,3, 9 și 10 decembrie, unde vor putea crea diverse ornamente și accesorii personalizate, fie vor avea ocazia de a învăța din tainele caligrafiei pentru a realiza scrisori deosebite cu dorințele lor pentru seara de Ajun. La Fabrica lui Moș Crăciun fiecare atelier cuprinde patru sesiuni a câte 30 de minute fiecare, iar grupele sunt formate din maxim 10 copii.
În fiecare an, scena din cadrul Târgului de Crăciun București găzduiește numeroase spectacole de muzică și dans, susținute de cei mai apreciați artiști din România. Ediția din acest an va reuni peste 1.000 de artiști, de la coruri prestigioase, orchestre, grupuri de colindători, interpreți de muzică populară, cântăreți folk, până la trupe rock și pop.

Mai mult pe click.ro

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.