Teo Trandafir, în pielea goală

0 105

În cadrul emisiunii sale televizate, Teo Trandafir s-a lăsat interogată în legătură cu chestiuni în general inavuabile. Moderatoarea, care a luptat mulți ani cu kilogramele care nu doreau să se despartă, prin surplus, de ea, bătălie pe care se pare că a câștigat-o, rămâne o optimistă, mereu surprinzătoare în vorbă și gest. Iată ce dezvăluie cancan.ro, citând-o pe Teo:

”De obicei, sunt singura care spun asta. S-a întâmplat să rămân şi singura care am spus ”Te iubesc”. Bă, tu ai citit Wikipedia? Dacă vrei să ştii câţi bărbaţi m-au abandonat, citeşte-n carte. Pe unde să-l fac? Nu există secţie de obstretică pentru mine! Pe mine trebuie să mă ducă pe câmp, ca pe vremuri. Da, îmi place să dorm dezbrăcată”.
Declarația făcută d Teo Trandafir șochează nu cu detaliul că doarme în pielea goală, multe dorm astfel, ci cu acela că vrea ”s-o facă” pe miriște, pe câmp, ”ca pe vremuri”. Acum e cam frig afară și a cam nins prin toate poenele țării!
Mădălina Stoica, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.