Trucul japonez pentru cafeaua perfectă

Trucul japonez pentru cafeaua perfectă

 

Cafeaua perfecta difera de la persoana la persoana. Unii o prefera dulce si mai putin puternica, pe cand altii o beau neagra, fara zahar. Unele studii chiar au descoperit faptul ca, daca bei cafeaua neagra, s-ar putea sa ai anumite trasaturi de personalitate deranjante. Totusi, indiferent de modul in care iti place sa o bei, nu trebuie sa platesti o gramada de bani pentru a bea o cafea mai aromata. Poti doar sa cumperi un bilet de avion pentru Japonia, de exemplu. Iata care este trucul japonez pentru cafeaua perfecta! O companie japoneza de cafea a dezvaluit de curand noua sa tehnologie de fabricare a cafelei. Compania sustine si ca va modifica experienta de baut a cafelei pentru totdeauna. Secretul lor consta in racirea boabelor de cafea imediat dupa recoltare.

In mod normal, boabele de cafea sunt curatate imediat de invelisul lor exterior dupa recoltare. Dar metoda unica a companiei japoneze plaseaza intreaga boaba de cafea la temperaturi apropiate de inghet si le permite sa se maturizeze, crescand nivelurile de zaharoza, acizi organici si aminoacizi liberi. Rezultatul consta intr-o aroma mai puternica si un gust mai bogat al cafelei de dimineata. Adaugarea acestui pas neobisnuit ar putea schimba modul in care bei cafeaua.

Continuarea pe sanatate.bzi.ro

Articole asemănătoare